• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

SL-træner stiktosset: Det er en hån mod fodbolden

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Dansk træner er rasende efter VAR-kendelse i forbindelse med søndagens opgør mod AaB.

Af Kenneth Jensen

Det endte 1-1, da AC Horsens og AaB mødtes søndag eftermiddag i Horsens, men nordjyderne havde alle muligheder for at tage de tre point. AaB fik et straffespark sidst i opgøret mod Horsens, men angriber Tim Prica misbrugte.

Horsens-træner Jens Berthel Askou var mildest talt skuffet over straffesparket. Det sagde han efter opgøret til Horsens Folkeblad.

Bjarke Jacobsen blev efter gennemsyn af VAR vurderet til at have arm på bolden, så AaB altså blev tilkendt et straffespark.

Efter opgøret sagde Jens Berthel Askou:

- Det kan simpelthen ikke passe, at vi skal lære vores spillere, hvordan man sparker bolden op på modstandernes arme for at få straffespark. Det kan ikke lade sig gøre at dække op med armene på ryggen. Den VAR-kendelse var en hån mod fodbolden, sagde Jens Berthel Askou til Horsens Folkeblad.

Østjyderne er allerede rykket ud af dansk fodbolds bedste række og spiller lige nu for at forberede sig til den kommende sæson i 1. division.

Klubben kan med gode resultater i de sidste par kampe gå forbi Lyngby, der aktuelt er et point foran, men dog har en kamp mod SønderjyskE i hånden.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020