Smask! Brøndby smadrer Lars Friis og Sparta Prag

Brøndby bankede Sparta Prag 5-2 i onsdagens testkamp.

Det var en fantastisk start for Brøndby i onsdagens testkamp.

En god bolderobring af Wass satte efter fem minuterss spil gang i et Brøndby-angreb, hvor bolden endte for fødderne af Nicolai Vallys, der viste målnæsen frem og sparkede bolden i kassen fra en spids vinkel.

Efter 12 minutter var Brøndby tæt på igen, men overliggeren stod i vejen for Ohi Omoijuanfo.

Det gik galt igen for Lars Friis og co. efter 22 minutter, da Filip Bundgaard lagde et skarpt indlæg ind i feltet til Rasmus Lauritsen, der kunne sende bolden i nettet til 2-0.

Fem minutter senere var Filip Bundgaard på spil igen. Langt ude fra feltet udnyttede den unge Brøndby-profil en ringe clearing af danske Peter Vindahl, da langt udefra lagde bolden ind bag Vindahl.

Brøndby-dominansen var total i første halvleg, og kort før pause gjorde sølvvinderne det til 4-0. Noah Nartey med en assist til Nicolai Vallys, der kunne score for anden gang i første halvleg.

I anden halvleg blev der foretaget en masse udskiftninger, og det to brodden af et ellers sprudlende Brøndby-hold.

Efter 67 minutter fik Sparta Prag reduceret på et mål af Tomas Schanelec, der scorede efter en Thomas Mikkelsen-ripost.

Minuttet senere dummede Brøndby sig igen, og Sparta Prag fik bragt kampen på 2-4. Et lille plaster på såret for Lars Friis og co.

Men plastret blev hurtigt revet af igen.

For Yuito Suzuki, der kom på banen efter 59 minutter, scorede et fantastisk flot mål, da han efter en solotur fra egen banehalvdel lagde bolden i nettet.

Kampen blev fløjtet af en smule før tid grundet tordenvejr, og det betyder, at Brøndby vinder testkampen 5-2.