• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

SønderjyskE-boss om Kløve: Er træt af han valgte OB

SønderjyskE-boss om Kløve: Er træt af han valgte OB
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

SønderjyskE fodrer mange af rivalerne i Superligaen med spillere, men det lever klubben med. Der er dog én transfer, sportschefen er træt af.

Af Ole Hoffskov

Simon Kroon, Marc Dal Hende og Janus Drachmann skiftede til FC Midtjylland, Pierre Kanstrup skiftede til AGF, Mikael Uhre skifter til Brøndby IF og Troels Kløve skifter til OB.

En del profiler har meldt deres afsked i SønderjyskE det seneste års tid, og det er værd at bemærke, at en stor del af dem har valgt andre klubber i Superligaen som nye arbejdsgivere. Dermed har sønderjyderne reelt forstærket konkurrenterne.

Det lever sportschef Hans Jørgen Haysen med, selv om det for mange havde været at foretrække, at de største profiler tog til udlandet og ikke til andre danske klubber.

Der er imidlertid én transfer, der kan få sportschefen til at ærgre sig.

Det behager ham ikke, at Troels Kløve skifter på en fri transfer til OB efter denne sæson - en aftale, der blev offentliggjort tidligere på måneden.

- Jeg er træt af Troels Kløve-skiftet. Det var absolut ikke med min gode vilje, at han valgte OB. Men de må have lagt en god plan for ham og en god økonomi, siger Hans Jørgen Haysen til tipsbladet.dk.

De aftaler, der er blevet indgået med topholdene i Superligaen, er sportschefen meget tilfredse med. Den seneste i rækken er som nævnt Mikael Uhre, der efter denne sæson skifter til Brøndby IF.

- Vi skal sælge til FC København, Brøndby og FC Midtjylland og ikke til klubber som OB, AGF og AaB. Med al respekt så er det sådanne klubber, vi håber, at vi på sigt kan bide skeer med, og så skal vi selvfølgelig ikke forstærke dem med vores egne spillere. Hvad angår FCK, Brøndby og FCM er de milevidt foran os, og jeg ser dem derfor ikke som konkurrenter, siger Hans Jørgen Haysen.

Sportschefen glæder sig over, at det i de fleste tilfælde har været en god forretning for SønderjyskE at handle med de øvrige klubber i Superligaen.

- Så længe, vi kan udvikle spillere, der er interessante for FC København, Brøndby og FC Midtjylland, er det på den korte bane meget fint for en klub som SønderjyskE. På det stadie, vi er lige nu, er det godt, at de kan spæde til i vores kasse ved at købe vores spillere. Og så er det jo et stort skulderklap for os, at vores spillere er interessante for mange af de større klubber, siger Haysen.

Simon Kroon, som SønderjyskE solgte til FC Midtjylland for et år siden, er i dette transfervindue vendt tilbage til de lyseblå på en lejeaftale. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.