• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Haderslev-klubben har hentet den rutinerede norske målmand Håkon Opdal i Brann Bergen.

Af Ronni Vester

Den 30-årige norske målmand Håkon Opdal var tidligere i år på prøvetræning i SønderjyskE, og det Superliga-klubben nu valgt at belønne med en permanent kontrakt. Opdal kommer til SønderjyskE fra norske Brann Bergen, og han har hidtil spillet 178 ligakampe, 12 A - landskampe og 13 U -landskampe i sin karriere.

Sportsdirektør i SønderjyskE Ole Nielsen glæder sig over nyerhvervelsen.

- Først og fremmest får vi en rutineret målmand, der har stor erfaring fra øverste niveau. Håkon Opdal er dygtig til at kommunikere med sit forsvar, og en anden force er spillet ude i feltet. Vi oplevede ham i foråret som en spiller med stor autoritet, og han leverede på alle områder et solidt indtryk. Vi er derfor også overbeviste om, at vi i Håkon Opdal får en dygtig afløser for Nathan Coe.

- Håkon Opdal havde en udenlandsk klub som første prioritet, og han er sulten efter at vise hvad han kan hos SønderjyskE. Vi har i Håkon Opdal og Kenneth Stenild nu et stærkt målmandsteam på plads til den kommende superligasæson, siger Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

SønderjyskE har givet Håkan Opdal en etårig kontrakt og har i samme åndedrag præsenteret den tidligere Ikast og Esbjerg-keeper Kaj Stefansen som ny målmandstræner i klubben.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.