• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

SønderjyskE henter tidligere Superliga-målmand: Det var let at vælge

Foto: SønderjyskE

Nicolai Flø, der forlader Vendsyssel FF, er ny målmand i SønderjyskE. Han skal som udgangspunkt være reserve for Lawrence Thomas.

Af Anders Dehn

Det har længe stået klart, at SønderjyskE skulle have en målmand mere, og at Nicolai Flø var fortid i Vendsyssel FF. Nu har de to parter så fundet ud af, at det passer så godt sammen, at de har skrevet en toårig aftale.

Flø kommer til SønderjyskE med kampe i NordicBet Ligaen og Superligaen bag sig. Han er dog i første omgang tiltænkt rollen som reserve for også nyankomne Lawrence Thomas. Det siger han selv.

Læs også:Efter 78 kampe: Vendsyssel-keeper forlader klubben til sommer

- Min forventning er, at jeg skal ind og udvikle mig. Der er kommet en anden ny målmand til klubben ud over mig, så jeg skal ind og konkurrere med ham og forhåbentligt også få nogle kampe på et tidspunkt. Men som udgangspunkt er jeg en trænings- og udviklingsmålmand, og så kommer jeg forhåbentligt også ret hurtigt til at byde mig til til at spille kampe, lyder det fra Flø i en pressemeddelelse.

25-årige Nicolai Flø spillede sin ungdomsfodbold og tidlige seniorfodbold i Silkeborg IF, hvor han blandt andet tog turen op gennem U-rækkerne med Robert Skov. Nu forlader han Vendsyssel efter fire år og glæder sig til næste del af sin karriere.

Læs også:Superliga-målmand mødte Skov som 13-årig: Han skylder mig en bonus

- Det her er et skridt, jeg havde håbet, jeg kunne tage. Efter den første kontakt med SønderjyskE har det været en høj prioritet for mig at komme herned. Jeg har kun hørt godt om SønderjyskE som klub, så det har været let at vælge, og 3F Superligaen er det bedste i Danmark, og man vil jo gerne op og måle sig med de bedste, siger Flø.

SønderjyskE har også målmanden Nikola Mirkovic på kontrakt, men meningen er, at han skal finde en ny klub. Med tilgangen af Flø er vejen nu banet for, at han kan forlade SønderjyskE.

Læs også:13. December: Han var årsagen til, at vi kom i Superligaen

Læs også:Vendsyssel-keeper overvejer exit: Førsteprioriteten er jo altid at spille

Læs også:SønderjyskE sender prøvespiller videre

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus