• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

SønderjyskE-chef: Dem vil vi helst møde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Glen Riddersholm jubler over SønderjyskE's plads i pokalfinalen og peger på, hvem han helst vil møde i finalen.

Af Victor Risager

SønderjyskE leverede et flot comeback mod FC Midtjylland og er klar til pokalfinalen for andet år i træk.

Sønderjyderne tabte ellers den første af de to semifinaler mod FC Midtjylland, men med en 3-1-sejr på hjemmebane torsdag eftermiddag sikrede de sig billetten til finalen. Det glæder ikke overraskende cheftræner Glen Riddersholm.

- Jeg er glad. Det er historisk, at vi kan kvalificere os til pokalfinalen for andet år i træk. Du kan også mærke det på mig, sagde Glen Riddersholm til DRTV efter kampen og tilføjer:

- Vi er i et stramt program og en stram periode, og alligevel bliver der spænding til sidst. Det er vigtigt for os at få en sejr og mærke sejrens glæde igen. Og at stå imod presset til sidst. Hvis man ser over begge kampe, synes jeg, at vi fortjener at komme til finalen. Det er jeg stolt over.

Det var også en tiltrængt for SønderjyskE, der har en hård periode i Superligaen i øjeblikket. I weekenden satte de en tomålsføring over styr og tabte til AC Horsens, og i foråret har de blot vundet to ud af 11 ligakampe. Nu håber de på mere succes.

- Sejre giver energi og overskud. Nu får drengene tro på, at vi kan slå tilbage og få udløst noget af det potentiale, vi har. Men vi skal stadig have is i maven, for træerne vokser ikke ind i himlen. Vi har en vigtig kamp på søndag, men det her er jo magisk at se frem til. Man kan også se, at det glæder spillerne og staben. Vi gennemgår en hård periode i SønderjyskE periode, og at vi kan præstere på den her måde er klasse, sagde Glen Riddersholm.

Glen Riddersholm blev også spurgt til, hvem han helst vil møde i pokalturnering af Randers FC og AGF, der mødes i den anden semifinale. Og her er svaret klart:

- Randers.

Om det bliver Randers FC, SønderjyskE skal møde i finalen, får vi svar på senere torsdag aften.

På grund af den seneste stime i Superligaen er ekspert bekymret for SønderjyskE. Læs mere om det her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus