• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

SønderjyskE kommenterer på Haysen-sag

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

SønderjyskE har nu valgt at kommentere på sagen om Hans Jørgen Haysen, der er anklaget for at have krænket en tidligere ansat i klubben.

Af Victor Risager

AGF meldte torsdag ud, at Hans Jørgen Haysen alligevel ikke bliver sportschef i klubben, selvom han skulle komme til klubben fra SønderjyskE den 1. marts, og efterfølgende kunne flere medier skrive, at det skyldtes en "metoo-lignende" sag.

Det kommenterede hverken AGF, SønderjyskE eller Haysen selv på i første omgang, men SønderjyskE har nu delt en kommentar til sagen om klubbens tidligere sportsdirektør. 

I kommentaren skriver klubben fra Haderslev, at de ikke havde planer om at kommentere på sagen, men at de nu gør det alligevel, da meget er blevet skrevet om personalesagen. De skriver så om selve sagen:

- SønderjyskE – ved marketingchef Kell Haugaard og administrerende direktør Klaus Rasmussen – modtog den 17. februar 2021 en henvendelse fra en tidligere medarbejder. AGF modtog efter vores oplysninger henvendelsen samme dag.

- SønderjyskE skulle i den følgende weekend spille mod AGF, og Hans Jørgen Haysen skulle ikke fungere som sportschef under den kamp, og han afviklede derfor ferie. Hans Jørgen Haysens ansættelsesforhold i SønderjyskE Fodbold A/S var med andre ord i realiteten afviklet på det tidspunkt.

- Hans Jørgen Haysen blev hurtigt konfronteret med henvendelsen og derefter dens naturlige konsekvens.

- Samtidig rakte vi ud til vores tidligere medarbejder, og vi har efterfølgende haft en positiv dialog og endda et godt møde med hende. Hun har både skriftligt og mundtligt bedt om diskretion, og det ønske har vi naturligvis respekteret.

- I SønderjyskE tager vi skarpt afstand fra chikane i en hver afskygning. Vi tolererer ikke diskrimination, og vi forlanger af alle vores medarbejdere, at de behandler hinanden ordentligt. Vi er kendt for vores sammenhold og særlige DNA. Derfor reagerer vi også skarpt og konsekvent, hvis vores værdier bliver tilsidesat, skriver SønderjyskE. 

Samtidig opfordrer klubben til at lade kvinden i fred, og at folk respekterer hendes ønske om dette. 

Læs mere om sagen her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus