1. division

SL-nedrykkerne fik sat en prop i med sejr

Superliganedrykkeren Sønderjyske er tilbage på vinderkurs i 1. division. Det blev til tre point i Fredericia.

En perfekt sæsonstart med fire sejre på stribe blev afløst af en uafgjort og to nederlag for superliganedrykkeren Sønderjyske.

Søndag kom holdet tilbage på vindersporet i 1. division. På udebane blev Peter Christiansen helten i sejren på 3-1 over FC Fredericia, hvor sønderjyderne stod for alle fire scoringer.

De tre point sender Sønderjyske nogle pladser frem i tabellen. Her indtager holdet tredjepladsen med sine 16 point. Vejle har 21 point i front, mens Hvidovre har et enkelt point mindre.

Fredericia ligger tredjesidst med fem point.

Mads Albæk gav nedrykkerne en perfekt indledning på kampen, da han allerede efter tre minutter sendte gæsterne i front.

Føringen holdt en halv times tid, hvor angriberen Emil Berggreen viste sin målfarlighed i den forkerte ende. Han var uheldig at få dirigeret bolden i eget net.

Berggreens angrebskollega Peter Christiansen var dog ikke indstillet på at skulle forlade banen uden tre point for fjerde kamp på stribe.

Midtvejs i anden halvleg bragte han sønderjyderne foran 2-1, og blot fire minutter faldt kampens afgørelse, da Peter Christiansen igen var på pletten. Hans ligascoringer nummer fire og fem i sæsonen.

Næstved kunne også sætte tre point ind på ligakontoen søndag. På hjemmebane i det midtsjællandske blev Vendsyssel slået med 3-0.