SønderjyskE tog sen sejr efter Brøndby-klumpspil

Med en scoring i kampens slutning sejrede Sønderjyske til sidst med 1-0 hjemme over Brøndby i Superligaen.

I en kamp der længe lignede, at det skulle slutte uden mål, endte Sønderjyske med at tage alle tre point i kampens overtid, da Brøndby blev besejret med 1-0 i Superligaen.

Sønderjydernes nigerianske angriber Abdulrahman Taiwo var manden, som i kampens sidste minut sendte hjemmeholdets publikum i ekstase med sit afgørende mål.

Opgøret var ellers helt lige langt hen ad vejen, hvor begge hold havde gode perioder i en kamp, der bestemt ikke manglede intensitet.

Sejren sender Sønderjyske op på tiendepladsen med otte point, hvilket er a point med netop Brøndby på niendepladsen.

Sønderjyske kunne efter en underholdende første halvleg ærgre sig mest over ikke at være i front.

For selv om Brøndby i momenter viste klasse, så var det Sønderjyske, som offensivt var farligst.

Især fra den ungarske kantspiller Daniel Prosser i højresiden fik hjemmeholdet kreeret en del chancer, men enten manglede skarpheden, og ellers var Brøndbys målmand Mads Hermansen på plads.

Dermed stod det 0-0 ved pausen, og den virkede Brøndby til at have udnyttet bedst.

Gæsterne fik nemlig flyttet stort set alt spillet op på Sønderjyskes banehalvdel de første 20 minutter af anden halvleg, men det lykkedes ikke det blågule mandskab at score i den gode periode.

Herefter fik de sønderjyske værter brudt Brøndbys dominans, og til allersidst i overtiden snuppede hjemmeholdet så sejren.

Efter klumpspil i Brøndby-forsvaret oven på en Sønderjyske-omstilling, endte bolden ved nigerianske Taiwo, som afgjorde kampen med sit mål til 1-0.