• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

SønderjyskE starter træningen uden klubsøgende Absalonsen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Johan Absalonsen er på klubjagt i udlandet, og han træner ikke med i SønderjyskE, selv om han stadig har kontrakt med klubben måneden ud.

Af Anders Dehn

Når spillerne i SønderjyskE i morgen indleder træningen frem mod den kommende Superliga-sæson, bliver det uden de to sidste sæsoners klubtopscorer, Johan Absalonsen. Han har ellers kontrakt med klubben endnu, men har fået fri fra træning.

Absalonsens kontrakt med SønderjyskE udløber, når juni bliver til juli, og parterne har aftalt, at det ikke giver nogen mening at have kantspilleren med i træningen, når de har taget afsked med hinanden, og en kontrakt ikke er på tapetet. 

I stedet går Absalonsens tid med klubjagt.

- Udgangspunktet er - som han også selv har sagt - at han prøver at finde en klub i udlandet, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til JydskeVestkysten.

Dermed er der altså fire af spillerne fra forrige sæsons sølvhold, der ikke møder op frem mod den kommende sæson. Foruden Absalonsen skal Pierre Kanstrup til AGF, Nicolaj Madsen til Vejle BK, og Marin Skender står uden klub.

Ind i stedet er kommet Sebastian Mielitz (målmand), Stefan Gartenmann (midtstopper), Emil Scheel (midtbane) og Mads Hvilsom (angriber/kant).