Superliga Anders Dehn

Solbakken efter forlængelse: Der venter os store ting i fremtiden

Solbakken efter forlængelse: Der venter os store ting i fremtiden
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

FC København har forlænget kontrakten med Ståle Solbakken til 2021, og nordmanden forventer mere succes i de kommende år.

Af Anders Dehn

Ståle Solbakken har hermed gjort kål på spekulationerne om sin fremtid. FC København-manageren har forlænget kontrakten med klubben, så samarbejdet nu løber til sommeren 2021.

Den norske succestræner har allerede vundet seks danske mesterskabet, tre pokaltitler og været i Champions Leagues gruppespil fire gange. I de kommende uger møder hans hold Ludogorets i Europa Leagues 1/16-finaler og har dermed muligheden for at lægge ydereligere alen til succesen de seneste år.

Og succes kommer der mere af, spår Solbakken i forbindelse med forlængelsen.

- Det handler for mig først og fremmest om, at vi har en god hverdag sammen, og jeg trives rigtigt godt med den øvrige stab, truppen og alle dem på kontorerne i Telia Parken. Vi har sammen fået skabt en god og stærk kultur i FCK, som jeg glæder mig til at arbejde videre med sammen med alle i klubben. Vi har et godt og stærkt fundament for fremtiden, men vi er også meget bevidste om, at der ikke er noget, der kommer af sig selv. Det kræver masser af arbejde. FCK er en del af min historie, og jeg er blevet en del af FCK's historie. Det er jeg stolt af. Jeg ser meget frem til at forsætte med at være en del af klubben, og jeg er sikker på, at der venter os store ting i fremtiden, siger han til fck.dk.

Han og FCK åbner foråret mod Ludogorets på torsdag, og søndagen efter spiller de første Superliga-kamp, når Brøndby IF kommer på besøg.