Video : Tipsbladet
Superliga

Sonne bænket igen: Det er det bedste for holdet

Oliver Sonne måtte atter se til fra bænken, da Peru spillede 0-0 mod Paraguay.

Oliver Sonne har brugt mere tid på bænken end på banen, når han har været til landsholdstjeneste for Peru.

Det var da også tilfældet, da det peruvianske landshold lørdag nat tog imod Paraguay i en træningskamp. For selvom Silkeborg-profilen var at finde i truppen til kampen, måtte han se alle 90 minutter fra bænken. 

- Jeg ser ham hver dag, og jeg træffer mine beslutninger ud fra, hvad der er bedst for holdet, lød det fra landstræner Jorge Fossati på et pressemøde efter opgøret. 

Tidligere har den tidligere landsholdsspiller Abel Lobatón da ellers opfordret landstræneren til at lade Oliver Sonne spille noget mere, men det lader altså ikke til at Jorge Fossati har tralvt med at kaste den 23-årige Silkeborg-profil for løverne. 

Det er dog alligevel blevet til to optrædener på det peruvianske landshold for Oliver Sonne, der tilbage i marts fik en god halv time mod Nicaragua og fem minutter mod Den Domikanske Republik. 

Natten til lørdag har Silkeborg-profilen atter muligheden for at komme i aktion for Peru. når det gælder El Salvador på udebane i sidste generalprøve inden det går løs i Copa America, hvor der venter et svært gruppespil mod Chile, Canada og Argentina. 

Dermed venter også et opgør mod Lionel Messi. Sidst de to hold mødte hinanden, kom Oliver Sonne ikke på banen, men nu venter der altså endnu en chance for at møde den ottedobbelte Ballon d'Or-vinder.

- Man kan næsten høre det, ikke? Det lyder fuldstændigt vanvittigt. Det er selvfølgelig klart, at det er mega spændende. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal sige til det, for jeg ved heller ikke selv, hvad skal jeg forvente, andet end at jeg tror, at det bliver en helt vanvittig oplevelse, lyder det fra Oliver Sonne i et interview med Viaplay. 

Oliver Sonnes kontrakt i Silkeborg løber frem til sommeren 2026, men det er bestemt ikke utænkeligt, at han gerne vil prøve sig af på en større adresse inden da. Hovedpersonen selv har da også tidligere udtalt, at et skifte allerede denne sommer lyder interessant. Det kan du læse mere om HER