Video : Tipsbladet
Superliga

Spår Neestrup-exit til sommer: Her kan han ende

På trods af FC Københavns skuffende sæsonafslutning kan cheftræner Jacob Neestrup meget vel ryge afsted til en større klub denne sommer. Sådan lyder vurderingen fra Discovery-ekspert Mikkel Bischoff, der særligt ser én liga som en realistisk destination for FCK-bossen.

Søndag er der lagt op til en voldsomt afgørende kamp i Parken, når FC København og FC Nordsjælland mødes i en direkte duel om europæisk kvalifikation. 

Og ifølge Discovery-ekspert Mikkel Bischoff kan de to holds cheftrænere Jacob Neestrup og Johannes Hoff Thorup snart være færdige i dansk fodbold. 

- Det kunne godt blive et snarligt farvel til begge to. Og det er ikke fordi, de bliver fyret, det skal jeg lige betone. Jeg er ret sikker på, at FC København ikke fyrer Neestrup. Det skal de heller ikke på nogen måde. Nordsjælland skal selvfølgelig ikke skille sig af med Hoff Thorup, som også har gjort det godt, lyder det fra Mikkel Bischoff. 

Det er ikke sikkert, at FC København i den nærmeste fremtid kommer til at opleve kampe som dem, som de gjorde i den her sæson i Europa. Hvis jeg var Neestrup, så ville jeg tage afsted. Men han bliver ikke fyret.

Mikkel Bischoff
Ekspert, Discovery

Ifølge Mikkel Bischoff kan Jacob Neestrup meget vel ryge afsted til en større liga til sommer, selvom FC København har skuffet fælt her i slutningen af sæsonen.  

- Jeg kunne godt forestille mig, og jeg har sagt det før, at Neestrup er et hot navn, i forhold til det, han har lavet i Europa med FC København. Det vil kæmpe klubber i udlandet kigge på. Det vil de kigge på i Tyskland, og de vil kigge på det rundt omkring i Europa, siger Mikkel Bischoff og fortsætter:

- Det, som den her træner præsterede mod så store modstandere som Bayern München på udebane, hvor man spiller uafgjort, mens man slår Manchester United og Galatasaray... det er kæmpe, kæmpe præstationer. Det vil de kigge på, og så vil de sige 'okay, det kan godt være, at det har kostet lidt i ligaen, at FC København var så gode i Europa.'

- Jeg kunne godt forestille mig, at der kommer bud efter Neestrup fra udlandet, og at det måske er det rigtige tidspunkt for Neestrup at forlade FC København. Ikke fordi han bliver fyret, men fordi der kommer klubber fra højere hylder, som vil være ude efter ham. 

Tyskland er oplagt
Der er allerede flere danske trænere, der har succes i Bundesligaen i øjeblikket, og ifølge Mikkel Bischoff kunne den liga også være en oplagt destination for den 36-årige Jacob Neestrup. 

- Det kunne sagtens være Tyskland. Nu ser vi danske trænere gøre det godt i Tyskland. Jess Thorup har gjort det godt. Bo Henriksen har gjort det eminent godt. Bo Svensson gjorde det også rigtigt godt i en periode i Mainz. 

- Jeg kunne godt forestille mig, at der kommer bud efter Neestrup fra en eller anden hylde, som er højere end FC København, måske især Tyskland. Og så ville jeg tage det, hvis jeg var ham. Især, når han har gjort det så godt i Europa.

- Det er ikke sikkert, at FC København i den nærmeste fremtid kommer til at opleve kampe som dem, som de gjorde i den her sæson i Europa. Hvis jeg var Neestrup, så ville jeg tage afsted. Men han bliver ikke fyret, lyder det afslutningsvist fra Mikkel Bischoff. 

Det er på søndag klokken 17.00, at FC København og FC Nordsjælland mødes i Parken. Her kan 'Løverne' nøjes med uafgjort for at holde fast i tredjepladsen.

Loading Poll...