2016-03-11 07:42
Foto: Ernst van Norde/Polfoto

Der er stort splid i Randers' omklædningsrum efter sagen om Jonas Borring, der er ude på ubestemt tid på grund af personlige omstændigheder. Sagen er meget mere kompliceret, end det er fremlagt i pressen.

Først var de ved at blive opkøbt, og alt var godt hos Randers FC, men siden Peter 'PC' Christiansen valgte at trække sig som sportsdirektør i opkøbsprocessen, har problemerne væltet ned over Randers. Og det er kun toppen af isbjerget.

Den administrerende direktør sagde op umiddelbart i forlængelse af, at et salg af Randers FC faldt til jorden, og spillet på banen har blot givet ét point i de to kampe.

Senest var det Jonas Borring, der blev dømt ude på ubestemt tid - ifølge Ekstra Bladet grundet kærestesorg - hvilket på sociale medier fik flere til at grine af og håne Jonas Borring.

Tipsbladet.dk kan nu fortælle, at det stikker meget, meget dybere end som så, og at der er store problemer i omklædningsrummet som følge af sagen.

Jonas Borring er blevet skilt fra sin kone, men det er Randers-anfører Christian Keller, der er årsag til de store problemer i omklædningsrummet. Keller er nemlig fundet sammen med Jonas Borrings tidligere kone - kort tid efter skilsmissen. Noget, Borring fandt ud af mandag, og som klubben angiveligt har kendt til, uden at det har fået andre konsekvenser, end at Borring har fået lov til at få fri på ubestemt tid. BT rapporterede det først.

Keller er som sagt anfører i Randers FC, og han skal ifølge kilder have sagt til en måbende spillertrup, at han ikke spiller fodbold for at få venner, men for at arbejde. Randers-anførerens ageren har splittet spillertruppen, der havde brug for ro efter en turbulent tid med det mulige klubsalg. Imens har klubben sendt Jonas Borring hjem på ubestemt tid, og Christian Keller træner med på lige fod i Randers.

Men det er et hovedbrud i den kronjyske klub - dels for spillertruppen, dels for træner Colin Todd, der har forsøgt at tale passioneret til spillertruppen i forsøget på at få dem til at stå sammen. Men der er problemer i krogene, og det bliver interessant at se, hvordan holdet præsterer, når klubben gæster Brøndby Stadion på søndag.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO