• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Ståle lovpriser Bendtner: Vi har ikke plads

Ståle Solbakken vil have et par nye spillere til FC København, men selvom han snakker i pæne vendinger om Nicklas Bendtner, bliver den tidligere landsholdsangriber ikke aktuel.

Af Morten Jørgensen

FC København er danske mestre, og dermed står klubben foran at skulle forsøge at kvalificere sig til Champions League i næste sæson, og hvis det skal lykkes, skal truppen være bredere.

Det er dog ikke en angriber, der står på Ståle Solbakkens ønskeliste, for selvom Nicklas Bendtner forlader Rosenborg til sommer, er der ikke en plads til den danske angriber hos FC København.

- Vi synes, at han er en vældig god spiller, men har ikke plads. Mo (Daramy, red.) og Jonas (Wind, red.) kommer med fuld fart bagfra og skal fortsætte med at have spilletid. Og vi har N’Doye, og udgangspunktet er, at Pieros (Sotiriou, red.) er en del af truppen i næste sæson, fortæller Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

I stedet er det en ny midtbanespiller og en højre back, der er prioriteter for den norske træner, som fortæller, at han i løbet af næste uge har nogle vigtige møder.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.