• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Ståle Solbakken hylder Brøndby-spiller

Foto: Getty Images

Brøndby-angriber imponerer Norges landstræner Ståle Solbakken.

Af Ole Hoffskov

Det er godt at have en angriber, der kan score mål, og det havde det norske landshold for tre uger siden, da holdet mødte Irland på udebane i en testkamp. 

Det var dog ikke ham, det plejer at være.

For i fraværet af Erling Braut Haaland udtog landstræner Ståle Solbakken Brøndbys Ohi Omoijuanfo, og han scorede det afgørende mål for Norge i 2-1-sejren, selv om han blot fik et kvarter på banen i Dublin. 

Næste gang er Haaland tilbage i front, men det behøver ikke være det sidste, man har set Ohi Omoijuanfo på det norske landshold.

- Jeg synes, han har været rigtig god i Brøndby. Han er i hård konkurrence på landsholdet, men han var med sidst, og man må sige, at han viste sig godt frem i det kvarter, han fik på banen mod Irland, siger Ståle Solbakken til Tipsbladet.

- Når jeg har set ham for Brøndby, har han virket farlig og i en god fysisk forfatning. Han er ikke altid så meget med i spillet, men han er god i boksen, hvor han absolut har sine spidskompetencer. 

- Hvis Brøndby skaber chancer, og Ohi fortsætter med at være i god form, skal han nok score en masse mål.

Nu skulle Ohi jo kun bruge få minutter på banen for at blive matchvinder - er du sikker på, Haaland kan få sin plads tilbage?

- Det bør være muligt for ham, fastslår Ståle Solbakken med et grin.

28-årige Ohi Omoijuanfo kom til Brøndby IF sent i sommerens transfervindue, og derfor har han blot været på banen i ni af de 17 Superliga-kampe. Han er noteret for fem kasser for de blå-gule, der skuffende er på tiendepladsen ved vinterpausen.