• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Stage: FCM-kamp bliver en god indikator for os

Foto: Getty Images

FC Københavns Jens Stage ser meget frem til opgaven mod FCM søndag.

Af Oliver Okstrøm

Søndag aften mødes FC København og FC Midtjylland i et direkte topopgør i Superligaen. Det bliver en kamp, som FCK's Jens Stage ser meget frem til, da det kan give dem et godt billede af, hvordan de står.

Det fortæller han om i et interview på københavnerklubbens hjemmeside.

- FC Midtjylland er nok den stærkeste modstander vi har mødt indtil nu. Det bliver en god indikator for, hvor langt vi er kommet som hold. Men det ser godt ud for os netop nu. Vi er stabile i præstationerne både defensivt og offensivt, scorer på vores chancer og samtidig giver ikke meget væk. Så vi skal bare fortsætte takterne, siger Stage.

Det bliver endvidere en kamp, der er mere eller mindre udsolgt, og det er helt tydeligt noget, som midtbanespilleren glæder sig til at opleve.

- Det bliver virkelig en fed kamp! Udsolgt i Parken og masser af tilskuere og larm på lægterne, det er sådan det skal være. Så bliver det fedt uanset hvem, vi spiller imod. Det kommer helt sikkert til at løfte os at mærke den enorme opbakning, fastslår Jens Stage.

Op til kampen har Stage været ganske målfarlig og scoret i fire kampe i træk. Dermed er han én kamp fra at tangere klubrekorden, som Christian Lønstrup og Federico Santander indtil videre sidder på.

Kampen mellem FCK og FCM spilles søndag klokken 18. Læs mere om opgøret her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020