Video : Tipsbladet
Superliga

Steinlein: Olsson-spørgsmål giver kuldegysninger

Det er en spiller, som har kæmpet for livet, der nu er tilbage på MCH Arena, fortæller Claus Steinlein.

FC Midtjylland får søndag besøg af en særlig gæst på tribunen, da deres svenske spiller efter lang tids sygdom er blevet så frisk, at han vil være til stede på MCH Arena i skæbnekampen mod Silkeborg. Det er noget, som rammer FCM-direktør Claus Steinleins følelser.

Det fortæller han om i et interview med Discovery+ forud for kampen.

- Bare spørgsmålet giver mig kuldegysninger. Kæmpe respekt til drengene, fordi vi har haft en af vores kammerater, der har ligget og kæmpet for livet, siger han og fortsætter:

- I februar røg han på sygehuset - og da vi spiller mod AGF, hvor Charles laver det der vanvittige mål ni mod elleve, hvor vi internt vidste det, men eksternt havde vi ikke offentliggjort det endnu, der græd folk jo nede i omklædningsrummet efter den sejr. Det er for mig et billede på det fællesskab, som drengene har kæmpet på som enhed, forklarer Steinlein.

Det står desuden klart, at Olsson kommer til at være der lige til kampstart.

- Forhåbentlig har han kræfter til at hilse på fansene bagefter og sige tak for støtten. Uanset hvad, så er det ham, der vinder den største guldmedalje i dag, lyder det fra FCM-direktøren.

Steinlein slår endvidere fast, at det har sat det hele i perspektiv, hvordan Olsson har kæmpet for livet - og han har klare forventninger til, hvordan det kommer til at være, når kampen mod Silkeborg er blevet otte minutter gammel.

- Der tror jeg godt, at der kommer gåsehuden til at rejse sig på os alle sammen, fortæller Steinlein om det, fansene har gjort i hver kamp for at støtte Olsson i sin kamp, fortæller Claus Steinlein.

Kampen spilles klokken 17.