Video : Tipsbladet
Superliga

Steinlein om ny vision: Du melder altid vildt ud

Der er store planer i vente på heden, lader det til.

FC Midtjylland meldte i 2021 deres 2025-vision ud, som blandt andet handler om, at de skal op i top-50 på UEFA's rangliste. De er nu på 60. pladsen, og det er ved at være tid til nye mål for dem.

Det fortæller FCM-direktør Claus Steinlein om i et interview med Viaplay, hvor han peger på, at han regner med, at de kommer op i top-50 allerede nu.

- Det håber jeg og tror er i år, fordi hvis vi er dygtige nok til at komme i gruppespillet, så kan vi gøre det. Derfor skal vi også snart være klar til at melde noget nyt ud, fordi det gælder om hele tiden at have en ny målsætning - og hele tiden have en ny overligger, siger han og fortsætter:

- Nu har vi taget nogle store skridt, og jeg tror, at vi har taget næsten 50 placeringer på FCK. Nu skal vi finde en ny målsætning, fordi det hele tiden at komme tættere på det som FCK har været dygtige til i mange år og ligge i den europæiske top. Det har vi lykkes med i tre år i træk med tre gruppespil, lyder det fra Steinlein.

Senest slog de Progres Niederkorn fra Luxembourg med 2-0 i Conference League-kvalifikationen.

Han fortæller endvidere, at de længe i direktionen har været i gang med at komme frem til, hvordan en 2030-vision skal se ud.

- Når vi er klar, så skal det meldes ud, og det tror jeg kommer til at ske inden længe. Der kan jeg godt røbe at sige, at der vil vi melde en ny ambition, ny målsætning og nye drømme, så vi hele tiden kan holde gang i maskinrummet, fortæller FCM-direktøren.

Claus Steinlein vil dog ikke ud med, hvad der er på vej, men han mener, at det er noget som vil få folk til at sige 'Du er melder altid lidt vild ud, Claus', og han mener, at man godt kan glæde sig.

Endvidere taler han også om deres byggerier på stadion og træningsanlæg, som man kan se mere af i videoen i toppen af artiklen.