• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Målmanden Kenneth Stenild har fået ophævet kontrakten i AC Horsens

Af Torsten Kjems Hansen

AC Horsens har ophævet kontrakten med Kenneth Stenild, der stopper i klubben med øjeblikkelig virkning.

Den 24-årige målmand kom fra AaB til AC Horsens i sommeren 2009, men har på det seneste prøvet lykken i andre klubber - uden det dog har kastet en kontrakt af sig.

- Kenneth Stenild har ambitioner om at blive førstemålmand og han er nået til et punkt i karrieren, hvor han skal have fast spilletid. Det kan vi desværre ikke tilbyde ham og vi har derfor valgt den bedste løsning for både ham og os. Vi kan ikke sætte en finger på hans indsats til træning og han er en meget fit målmand, der har tacklet konkurrencesituationen på bedste vis. Vi takker ham for indsatsen i AC Horsens og ønsker ham al mulig held og lykke med næste step i karrieren, siger sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

Kenneth Stenild håber nu, at hans status som transferfri gør ham mere attraktiv for andre klubber.

- Jeg har haft en snak med Jesper Hansen gennem en måneds tid og vi er kommet frem til en rigtig fin løsning. Jeg har haft det godt i AC Horsens, men målet var fast spilletid og det har jeg desværre ikke fået, så vi har løst det på bedste måde. Nu er jeg transferfri og min agent arbejder på højtryk for at finde en klub til mig, hvor jeg kan spille hver weekend, siger Kenneth Stenild, der blandt andet har været til prøvetræning i den sydafrikanske klub Golden Arrows og 1. divisions-klubben AB.

Superliga

Mere Superliga

Fokus