Video : Tipsbladet
Superliga

Stjerne roser FCM-spiller: Ham kan jeg godt lide

FC Midtjylland-spiller får store roser af en af Chiles største stjerner.

36-årige Arturo Vidal er ikke den store stjerne, han var engang, men den tidligere FC Midtjylland-spiller, der er tilbage i Sydamerika hos Athletico Paranaense, er fortsat en vigtig figur på landsholdet.

Og fra den chilenske lejr er der fra Arturo Vidal nu store roser til FC Midtjyllands Dario Osorio.

Det er ikke første gang, at Vidal har udtalt sig om Osorio - det gjorde han også, da den 19-årige rykkede fra Universidad de Chile til FC Midtjylland.

Nu har han haft fornøjelsen af at spille på landsholdet med Osorio, og fra Vidal lyder der roser mod den 19-årige kantspiller.

- Jeg forstår ikke, hvad fanden der foregår i U (den chilenske klub, red.) - hvorfor de lod ham gå. Osorio er bedre end de andre, lød det fra Arturo Vidal, der kørte en række spørgsmål med fans via et live-stream:

- Jeg har ventet på det spørgsmål om Osorio. Skiderikken er god - jeg kan rigtig godt lide ham, lød det videre fra Arturo Vidal.

En af årsagerne til, at Universidad de Chile lod Osorio gå til FC Midtjylland, var, at man ikke helt følte, at man havde fået nok ud af hans præstationer i starten af 2023.

Det har Vidal svært ved at forstå.

- Jeg aner ikke, hvorfor de har været ude at sige det. Jeg har ikke set deres spil. Men jeg har i træning set, at han har en masse kvalitet, siger Vidal, der også har givet Osorio et godt råd eller to med på vejen:

- Jeg har talt med ham og bad ham om at tro på det. Han skal udnytte, at han er hurtig og har stor kvalitet. Jeg håber, han klarer sig godt i Danmark.

Indtil videre er det blevet til et enkelt indhop for Osorio i FC Midtjylland, hvor han fortsat lige skal falde til og finde sin plads på holdet.