• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Stjernens comeback i Vejle har lange udsigter

Foto: Getty Images

Det sker ikke lige med det samme, at angrebsstjerne er tilbage i aktion for VB.

Af Tipsbladet.dk

Dominic Vinicius er vendt tilbage til Vejle Boldklub, men fansene har endnu ikke set noget til brasilianeren i Nørreskoven, og det kommer de heller ikke til lige foreløbig, afslører cheftræner Peter Sørensen over for Vejle Amts Folkeblad.

Brasilianeren skrev kontrakt med Superliga-klubben i slutningen af august, og det var velkendt, at angriberen vendte tilbage til Vejle i en dårlig fysisk forfatning efter et år uden en klub og dermed også kampe i benene.

 - Jeg vurderer, at der nok  går mindst en måneds tid, inden han kan være aktuel i forhold til kampene, siger Peter Sørensen til Vejle Amts Folkeblad.

Vejle solgte angriberen i 2018 til Beijing BSU, som han altså forlod for et år siden på en fri transfer. Og han har siden genoptrænet efter alvorlige knæskader.

Vejle valgte at hente ham retur for en måneds tid siden, og håbet er altså, at han om en måneds tid kan bidrage til klubben, der ligger sidst i Superligaen med bare to point efter ni runder.

VB møder senere onsdag Vanløse i pokalturneringen, og i weekenden venter en vigtig kamp i Superligaen, når oprykkerne Silkeborg kommer på besøg..

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020