• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Stor ændring for Brumado: Det har jeg indset

Foto: Getty Images

Junior Brumado ser nu ikke bare mål som det vigtigste for ham.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjyllands 23-årige brasilianske angriber Junior Brumado har været nærmest forfulgt af skader siden sin ankomst til dansk fodbold tilbage i januar 2019. I de fire år har han endnu ikke haft en sæson uden en længerevarende skade.

Det har været med til at ændre på den måde, som Brumado selv tænker fodbold på, fortæller han i et interview på FCM's hjemmeside.

- Jeg har indset, at jeg skal være stærkest mulig for at få det perfekte år. For mig handler den perfekte sæson ikke længere om mål; det handler om at kunne arbejde hårdt for holdet, så vi kan skabe resultater sammen. Hvis jeg scorer, er det naturligvis rart, men det handler om at hjælpe holdet til sejr, fortæller angriberen.

Thomas Bay fra midtjydernes medicinske stab har man da også bemærket ændringer, og derfor er det en forandret forward, som man nu ser.

- Júnior har optimeret på alt, der hedder muskelmasse, fedtprocent og andre fysiske ting. Han står i den bedste udgave, vi har set ham i. Det er en indikation på, at han har lagt en enorm indsats i, fortæller Bay.

Det er desuden også blevet sådan, at Brumado har fået en fysisk træner fra Brasilien tilkoblet, og at han tilsyneladende har fået lavet en special-aftale med en italiensk restaurant i Herning, hvor han kan få skræddersyet sin kost.

For tiden arbejder han på at komme tilbage fra den skade, som han pådrog sig i begyndelsen af denne sæson.

Hos FCM har man fået forstærkning til angrebet i form af Astrit Selmani, som kommer med noget af det, som de rigtig godt kan lide på heden. Læs mere om det her.