Foto: Getty Images
Superliga

Stor interesse: Fire klubber vil have Sisto

Pione Sisto ligner en spiller, der snart skal til varmere himmelstrøg.

FC Midtjyllands Pione Sisto har længe været en spiller, der har set ud til at være på vej videre fra hede-klubben, og det ligner nu meget, at han skal have fundet flyttekasserne frem inden længe.

Tidligere har det været fremme, at tyrkiske Antalyaspor er ude efter ham, men det er de ikke ene om. Ifølge Tipsbladets oplysninger drejer det sig om tre klubber udover den førnævnte.

Både Hatayspor, Karagümrük og Alanyaspor er alle interesserede i Sisto, og det peger lige nu på, at det er sidstnævnte, der er længst fremme i kampen om den teknisk stærke offensivspiller.

Dermed ser det nu ud til, at turen igen går til udlandet for spilleren med de sydsudanske rødder efter, at han vendte tilbage til FCM i 2020.

Det er Sistos anden omgang i klubben, og han har samlet set spillet 212 kampe for midtjyderne, hvor det er blevet til 46 mål og 21 assister. Ind imellem de to ophold var han i den spanske La Liga-klub Celta.

Nu ser det altså ud til, at han nærmer sig at have fremtiden på plads. Det tyrkiske transfervindue lukker i på fredag, så der er stadig godt med dage til at få handlen endelig på plads for Sisto.