• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Stor rolle i vente: FC Midtjylland forlænger kontrakten med forsvarer

FC Midtjylland og Rasmus Nicolaisen er blevet enige om at forlænge samarbejdet frem til sommeren 2023.

Af Morten Jørgensen

Efter det overraskende salg af Kian Hansen til FC Nordsjælland er der lagt op til, at Rasmus Nicolaisen skal spille en større rolle på FC Midtjyllands mandskab.

I dag har sidste sæsons toer i Superligaen så sikret sig papir på midterforsvareren i de kommende fire år. Rasmus Nicolaisen har sat sin underskrift på en ny aftale, lyder meldingen fra FC Midtjylland.

- Det er dejligt, at en af vores egne fra lokalområdet forlænger med FC Midtjylland, og der er ingen tvivl om, at Rasmus står foran sit store gennembrud, fortæller sportschef Svend Graversen.

Den 22-årige midtstopper ser nu frem til at skulle betale klubben tilbage, og han satser på at kunne få en masse spilletid.

- Nu er det op til mig at bevise, at klubben skal satse på mig uge efter uge, og jeg ser frem til at få masser af kampe, så jeg kan kvittere for tilliden, siger han.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.