• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Stor rolle i vente: FC Midtjylland forlænger kontrakten med forsvarer

FC Midtjylland og Rasmus Nicolaisen er blevet enige om at forlænge samarbejdet frem til sommeren 2023.

Af Morten Jørgensen

Efter det overraskende salg af Kian Hansen til FC Nordsjælland er der lagt op til, at Rasmus Nicolaisen skal spille en større rolle på FC Midtjyllands mandskab.

I dag har sidste sæsons toer i Superligaen så sikret sig papir på midterforsvareren i de kommende fire år. Rasmus Nicolaisen har sat sin underskrift på en ny aftale, lyder meldingen fra FC Midtjylland.

- Det er dejligt, at en af vores egne fra lokalområdet forlænger med FC Midtjylland, og der er ingen tvivl om, at Rasmus står foran sit store gennembrud, fortæller sportschef Svend Graversen.

Den 22-årige midtstopper ser nu frem til at skulle betale klubben tilbage, og han satser på at kunne få en masse spilletid.

- Nu er det op til mig at bevise, at klubben skal satse på mig uge efter uge, og jeg ser frem til at få masser af kampe, så jeg kan kvittere for tilliden, siger han.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.