• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Store penge på vej til Brøndby: Men én detalje mangler at falde på plads

Foto: Getty Images

Der kan være en voldsom kapitalindsprøjtning på vej til Brøndby, men det kræver i første omgang, at den tidligere storsponsor Jesper Nielsen vinder sin sag med Pandora, hvor der er milliarder på spil.

Af Oliver Okstrøm

Han er for kort tid siden blevet erklæret personlig konkurs, men det afskrækker tilsyneladende ikke Jesper 'Kasi' Nielsen selv, som har store planer om sponsorater i Brøndby igen. Det kræver dog, at han vinder en langstrakt sag mod smykkefirmaet Pandora, hvor der er over en milliard på spil.

I et interview med B.T. uddyber 'Kasi-Jesper', hvordan han opfatter sagen, som han betegner som værende snublende tæt på en afgørelse, som ifølge ham selv vil gøre familien til milliardærer igen.

Læs også:10 år er gået: Her er årtiets hold i Superligaen

Dermed skal sagen være afgjort først - og til Jesper Nielsens fordel, inden der bliver trykket på knappen, hvor han håber på at kunne bidrage med store beløb til den københavnskevestegnsklub - og også til håndboldholdet AG København.

- Når jeg kommer til AGK og Brøndby, så er det ikke med et ambitionsniveau om, at jeg skal være en del af det. Men så bliver det som sidst. Vi kommer for at gøre en forskel, siger han og fortsætter:

Læs også:Brøndby-direktør: FCK er i en liga for sig

- Brøndby har været tæt på mesterskabet en enkelt gang, men ellers har vi været ude af mesterskabskampen i mange år. Og det er ikke der, jeg vil se Brøndby. Hvis jeg skal ind i Brøndby, så skal jeg ind med noget, der kan bruges. Her tænker jeg selvfølgelig på finansiel styrke, lyder det fra Jesper Nielsen.

Desuden peger han på, at han ofte er i dialog med Brøndby-bestyrelsesformand Jan Bech Andersen, som derfor også kender til de planer, som 'Kasi-Jesper' har.

I forvejen skylder Jesper Nielsen også 30 millioner kroner til klubben, men han påpeger, at hvis Pandora-sagen falder ud til hans fordel, så er pengene på deres konto i samme sekund.

Læs også:Brøndby-spiller er ikke et tema i tysk klub

Læs også:Brøndby-ejer: Kasi-Jesper er velkommen

Læs også:Kasi-Jesper vil være medejer i Brøndby IF: Skal være bedste klub i skandinavien

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus