• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga ritzau

Storsponsor raser efter OB-nedtur

Foto: Getty Images

Frederik Barfoed, der er tribunesponsor i OB, er utilfreds efter nederlaget til Silkeborg mandag aften.

Af ritzau

Fodboldklubben OB tabte mandag aften med 0-3 på hjemmebane til Silkeborg i Superligaen.

Nederlaget har ifølge Fyens Stiftstidende fået klubbens storsponsor Frederik Barfoed til at rette en sønderlemmende kritik af, hvad der foregår i Odense-klubben.

Det sker på det sociale medie X, der tidligere var kendt som Twitter.

- Man forstår ikke, hvad der sker. OB har indtil videre været en sportslig skandale i endnu en sæsonstart. Indkøb i øst og vest, og et hold der ikke kender gameplanen, skriver Frederik Barfoed.

Frederik Barfoed er administrerende direktør i ejendomsselskabet Barfoed Group, der udlejer ejendomme i Odense. Derudover er selskabet sponsor for en af tribunerne på OB's hjemmebane.

Fra selvsamme profil på X betegner Barfoed nederlaget til Silkeborg for en sportslig skandale i sig selv. Han undrer sig desuden over selvopfattelsen i OB.

- Jeg tror, alle i klubben og os fans vil det bedste for OB og Odense, men selvopfattelsen i OB som top-6-klub er meget svær at forstå. Specielt set i lyset af de to sidste sæsonstarter, der har været katastrofale, skriver Barfoed.

OB har efter otte spillerunder otte point på Superligaens niendeplads. I weekenden skal fynboerne på besøg hos FC Midtjylland.

/ritzau/