Superliga Oliver Okstrøm

Stort AaB-talent jubler: Det har jeg drømt om

Foto: Getty Images

Theo Sander forsøger at tage det hele ind til U17-slutrunden.

Af Oliver Okstrøm

I AaB har den blot 17-årige målmand Theo Sander sat sig på posten som andenkeeper, som siger en hel del om de forventninger, der er til den unge keeper. Nu er han med det danske U17-landshold til EM i Israel.

Her er der ikke tvivl om, at det er noget, som betyder noget for Sander. Det slår han da også fast i et interview med Nordjyske.

- U17-EM er en stor ting. Sådan noget har jeg drømt om i lang tid, så det er bare stort at være med, og jeg forsøger at tage det hele ind. Det er noget helt andet at være til et EM, siger han og fortsætter:

- Det adskiller sig ret meget fra de andre landsholdsoplevelser, jeg har haft. Her er der jo medaljer og pokaler på spil, lyder det fra Theo Sander.

Han peger endvidere på, at EM-slutrunden er et godt sted at vise sig frem, og så har han da også bemærket, at kampene bliver sendt af DR, og derfor vil der være en del flere, som følger med i deres kampe.

Den første endte dog med et nederlag på 1-2 til Sverige, hvor danskerne ellers havde gode muligheder for at få mere med.

Hans tur til Israel gav ham da også en del rejse, da han først trænede med U17-landsholdet i København om lørdagen, hvorefter han søndag skulle være til AaB-kampen mod Brøndby hjemme i Aalborg - og mandag morgen klokken fem ringede uret, og så skulle han til Israel.

Mens Theo Sander er væk fra Nordjylland, så har man hentet en pensioneret målmand ind som erstatning. Læs mere om det her.