• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Stort boost til SL-klub: Klarmelder vigtig duo

Foto: Jan Christensen / Getty Images

De to spillere kan komme i spil i mandagens aftenkamp mod Viborg.

Af Jacob Quvang

AaB led i mandags et nederlag til AGF, men udover det sløje resultat blev klubben også ramt af problemer på skadesfronten. 

Her udgik Jakob Ahlmann og siden Milan Makaric med skader, og begge var i første omgang tvivlsomme til mandagens Superliga-kamp mod Viborg. 

Der er dog gode nyheder for AaB-træner Martí Cifuentes. Begge spillere er nemlig klar igen. Det bekræfter spanieren over for Nordjyske.

- De ser godt ud. Ahlmann var en ærgerlig situation med et spark i ryggen. Det var mere smerten end en skade. Han var været med næsten hele ugen. Milan har været mere tvivlsom. Det lignede et riv i musklen, men det var det ikke. Det var en overanstrengelse, men han har gjort det godt gennem de sidste træninger. Så de er begge klar, fortæller spanieren til mediet.

Begge spillere indtager en vigtig rolle på AaB-mandskabet, som med en sejr kan rykke tilbage på tredjepladsen ved at overhale Randers FC. 

Udover de to spillere har AaB også Rufo og Anosike Ementa tilbage i træning. Ingen af de to kommer dog i spil til kampen mod Viborg. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020