Stort navn kan ende i SL: Han er velkommen
Foto: Getty Images
Superliga

Stort navn kan ende i SL: Han er velkommen

Superliga-klubben håber på at lokke tidligere Premier League-profil.

For få uger siden åbnede Lyngby-træner Freyr Alexandersson for, at Gylfi Sigurdsson kan skifte til Superliga-klubben.

Den islandske træner vil meget gerne have sin landsmand til Danmark, og han fortalte dengang Discovery+, at han har snakket med 33-årige Sigurdsson, der også kender Lyngbys Alfred Finnbogason.

Her et par uger senere er der imidlertid ikke noget nyt i sagen, siger Alexandersson til Discovery+.

- Vi er ikke kommet langt overhovedet. Vi er samme sted, som vi var for to uger siden. Gylfi træner hjemme på Island, men han er velkommen her, hvis han har lyst til det eller har brug for os. Det er der, vi er nu, så der er ikke noget nyt i det.

Freyr Alexandersson sætter også ord på, hvad Lyngby kan tilbyde Gylfi Sigurdsson, hvis han skulle vælge at skifte til klubben.

- Det er et fantastisk spørgsmål. Jeg synes, at det, vi har i vores miljø, er noget, som tiltrækker kæmpe talenter, rigtigt dygtige unge spillere, som kommer ind og udvikler sig.

- Men samtidig, som vi viser med Alfred Finnbogason, Brian Hamalainen og Andreas Bjelland, er vi også et sted for de lidt ældre, som har prøvet noget, men som stadig vil bidrage med noget og give noget tilbage til yngre fodboldspillere, til en klub med en kæmpe sjæl. Så er vi det rigtige sted at være. For her får du en rolle, du får et ansvar, du får muligheden for at hjælpe både spillere, stab og hele klubben.

- Så det er det, som tiltrækker. For hvis Gylfi for eksempel kommer herind, kommer han til at bidrage til miljøet. Han kommer også til at bidrage med en masse inde på banen, men han kommer til at mærke, at han betyder enormt meget for os. Samtidig kommer han til at mærke, at han får noget tilbage som person, som fodboldspiller. Det handler i hvert fald ikke om noget økonomisk.

Gylfi Sigurdsson har en fortid i klubber som Swansea, Tottenham og Everton.