• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Stortalent skrider: RFC føler sig ført bag lyset

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben Randers FC siger farvel til angriber Alexander Simmelhack, der er kommet ud af aftalen med kronjyderne.

Af Kenneth Jensen

Han er bare 16 år, har allerede fået debut på Randers' førstehold og er regnet for at være et stort talent.

Men fremover er Alexander Simmelhack ikke at finde i Randers FC.

Angriberen har fået sin kontrakt revet over, og det er de utroligt skuffede over i Randers, hvor man føler sig ført bag lyset.

- Via sin agent har Alexander udtrykt ønske om at forlade Randers FC. Da han som 15-årig kom til fra Sjælland, blev der naturligvis lagt vægt på at følte han sig ikke til rette i Randers, så havde han mulighed for at komme ud af aftalen.

- Den mulighed, som var tiltænkt et socialt hensyn, er nu blevet udnyttet til at komme væk fra Randers FC og videre til en anden klub. Det er vi utroligt ærgerlige over, da vi kun har oplevet, at Alexander har været tilpas her såvel på som uden for banen, hvilket der også er brugt mange kræfter på, da Alexander har været en højt prioriteret spiller, som på trods af sin unge alder har trænet en del med Superligaholdet, siger sportsdirektør Søren Pedersen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Vi er utroligt skuffede over forløbet, da det aldrig har været ånden i aftalen, at der kunne skiftes af sportslige eller økonomiske hensyn. Skuffelsen må dog ikke overskygge, at vi har fået skabt et rigtigt godt talentudviklingsmiljø med en masse dygtige spillere, som vi glæder os til at udvikle videre på.

Alexander Simmelhack er U17-landsholdsspiller og en spiller, som er interessant for klubber i udlandet. Nu tyder meget altså på, at han har fået kontrakt et andet sted.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.