• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Stortalent svarer på Brøndby-rygter: Det er cool

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Svensk komet kommenterer nu på interessen fra Brøndby IF.

Af Ole Hoffskov

Det svenske angrebstalent Oscar Vilhelmsson fylder 18 år lørdag, og dermed træder han for alvor ind i de voksnes rækker. Han har imidlertid allerede nået en del i sin fodboldkarriere.

Allerede for to år siden debuterede han for IFK Göteborgs førstehold i en pokalkamp mod BK Astrio, da han afløste Lasse Vibe på banen, og kort efter indskiftningen scorede han sit første mål, da han konsoliderede sejren på 4-0. 

Siden er det blevet til ni kampe i Allsvenskan, og Oscar Vilhelmsson regnes som et af Sveriges største talenter. Det har man tilsyneladende også opdaget i Brøndby IF. De danske mestre sættes i hvert fald i forbindelse med den unge IFK Göteborg-spiller.

Det har hovedpersonen selv også bemærket.

- Det er cool, men jeg fokuserer på IFK Göteborg. Det er her, jeg har mit fokus, siger Oscar Vilhelmsson til Fotbollskanalen.

Tom Carney, der er tidligere ungdomstræner for Oscar Vilhelmsson, sammenligner Brøndby-emnet med ingen ringere end superstjernen Erling Braut Haaland.

- Jeg kan ikke som sådan lide sammenligninger, men under en kamp var der én af mine assistenter, der sagde "for fanden, han minder om Haaland". Og når man tænker over det, er han også kraftfuld, god til at løbe i dybden og har et godt venstre ben, siger Carney til Göteborgs-Posten.

Du kan læse mere om sammenligningen med Erling Braut Haaland her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020