Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

To stortalenter på besøg i Brøndby

Brøndby IF har haft to islandske talenter til prøvetræning den seneste tid.

Brøndby IF har haft talentfuldt besøg den seneste tid, da man har haft to islændinge til prøvetræning.

Fodbodklubben Thor Akureyri skriver på sin hjemmeside, at 15-årige Egill Orri har tilbragte de seneste dage i Brøndby IF, hvor han har prøvetrænet med klubbens U16-hold.

Egill Orri er venstreback og udover flere træninger, så deltog han også i en træningsturnering i Frankrig med Brøndbys U16-hold, hvor man sluttede som nummer fire ud af otte hold.

Brøndby IF tog kontakt i vinter, hvor man blev enige om, at Egill Orri skulle komme på besøg i slutningen af maj, hvor træningsturneringen i Frankrig blev afviklet. Han har tidligere været til prøvetræning i både Torino og FC Midtjylland.

Men Egill Orri er ikke den eneste islænding, som er interessant for Brøndby IF. Hans landsmand fra Vikingur Reykjavik Viktor Steinn Sverrisson var sammen med Egill Orri til prøvetræning i Brøndby IF, skriver fótbolti.net.

Viktor Steinn Sverrisson spiller som angriber, og fik tilbage i oktober sine første landskampe for Islands U15-landshold. Få måneder senere skrev han sin første kontrakt med Vikingur.

Den samme underskrift satte Egill Orri på en aftale med Thor Akureyri denne vinter. Venstrebacken er ligeledes en del af Islands U15-landshold.