Video : Tipsbladet
Superliga

Superliga-klub lander historisk aftale

Lyngby Boldklub har netop præsenteret en femårig aftale med SELECT, som beskrives af klubben som historisk.

Lyngby Boldklub er tæt på at redde sig i Superligaen og har nu flere gode nyheder på vej.

Superliga-klubben har nemlig præsenteret en stor femårig aftale med SELECT Sport og Unisport.

Aftalen træder i kraft fra 1. juli 2024 og fremover vil alle Lyngbys hold spille i tøj fra SELECT.

Samarbejdsaftalen er den største i Lyngbys historie, og det vækker selvsagt glæde hos De Kongeblå.

- Vi har først og fremmest fundet en partner, som brænder for Lyngby Boldklub – både i forhold til vores fortælling, vores værdier og vores identitet. SELECT har hele vejen igennem har udvist meget stor vilje til at lytte til vores tanker og ønsker om at flytte barren, hvilket blandt andet har givet os helt nye muligheder i forhold til produkt design.

- Vi får med andre ord en rigtig legekammerat, som kan være med til at styrke vores brandplatform, og vi glæder os til at gå i luften denne sommer med helt nye, unikke Lyngby-trøjer og en super skarp træningskollektion, udtaler Kristian Maimann, kommerciel chef i Lyngby Boldklub.

Også hos SELECT Sport og Unisport vækker aftalen begejstring.

- Fra første dag i forløbet har vi set dette som et perfekt match. For det første er vi tre parter, der er fælles om vores danske identitet og vi ligger geografisk i hinandens baghave. Men vigtigere end det, så er vi en fleksibel totalleverandør, og vi har haft mulighed for at lukke Lyngby Boldklub helt ind i designprocessen, så deres nye SELECT-spillertøj er unikt for dem.

- Vi har sammen lagt os i selen for at levere den ypperste kvalitet i et super moderne design, der matcher klubbens identitet. Og vi er i SELECT stolte af, at Lyngby Boldklub fra næste sæson bliver det første Superliga-hold iført vores logo, udtaler Peter Frank, Country Sales Manager i SELECT – og tidligere Superliga-spiller for Lyngby Boldklub.

Lyngby BK bliver det første hold i Superligaen med tøj fra SELECT, mens flere Allsvenskan-klubber og norske Tromsø også gør brug af tøjgiganten.

Senere på sommeren præsenteres den første trøje fra SELECT.