Superliga-målmand skadet: Markspiller måtte vogte buret i pokal-sejr

Randers FC var i kontrol i store dele af opgøret, da Superligaholdet på udebane sendte Holstebro ud af pokalen, mens man selv indløste billet til kvartfinalen.

Der skulle et større mirakel til, hvis Holstebro tirsdag aften skulle spille sig i kvartfinalen i Sydbank Pokalen. Modstanderen i den mission var nemlig Superliga-holdet Randers FC, og det blev en for stor opgave for mandskabet fra 2. division.

Værterne fra Holstebro lykkedes ellers med at holde stand i store dele af første halvleg, og først to minutter før pausen kom kronjyderne i front. Bundrutinerede Mathias Nielsen sendte bolden i nettet, og så så det rigtig svært ud for Holstebro.

Ti minutter inde i anden halvleg blev kampen nærmest afgjort, da Alhaji Kamara sendte Randers i spidsen med 0-2. Trods det hang Holstebro dog fint på, men i slutfasen gjorde unge Tobias Klysner det til 0-3.

Netop Tobias Klysner måtte noget alternativt agere målmand, da Dakir med syv minutter igen blev skadet, efter at Randers havde brugt alle udskiftninger. Med en Randers-markspiller på mål fik Holstebro reduceret nederlaget, da Nicklas Lauridsen sendte bolden ind bag Klysner.

Mere blev det dog ikke til, og med 1-3 er Randers FC klar til kvartfinalen i Sydbank Pokalen.