Superliga Anders Dehn

Superliga-sportsdirektør garanterer januarindkøb

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Spillere kommer både til at slutte sig til og forlade SønderjyskE i løbet af transfervinduet, slår sportsdirektøren fast.

Af Anders Dehn

SønderjyskE overvintrer i en vanskelig position i Superligaen med seks point op til redning, men sportsdirektøren lover i et interview med JydskeVestkysten, at han kommer til at handle i januar.

Foreløbig er der ikke sket andet, end at Peter Buch Christiansen er vendt tilbage fra sit lejeophold i FC Helsingør, og Søren Reese er vendt tilbage til FC Midtjylland efter en halvsæson i SønderjyskE.

Men den nytiltrådte sportsdirektør, Esben Hansen, forsikrer altså, at han kommer til at foretage flere spillerhandler. Både ind og ud.

- Vi er ikke super nervøse for at spille med det, vi har, men vi kommer også til at gøre noget. Og vi kommer til at gøre noget begge veje, siger han til JydskeVestkysten.

SønderjyskE får til gengæld spoleret holdets planer for vinteropstarten. Det var meningen, at truppen skulle have været på træningslejr i Tyrkiet, men det bliver der ikke noget af.

I stedet tager holdet en tur til et yndet udflugtsmål for fodboldklubber hjemme i Danmark.