Superligaens bundprop tankede vigtig selvtillid

Lyngby Boldklub har noget af et bjerg at bestige, når holdet skal forsøge at undgå nedrykning fra Superligaen. Fredag tankede holdet selvtillid.

Carit Falch og Lyngby Boldklub ligger sidst i Superligaen med 11 point op til Vejle Boldklub, der er lige over nedrykningsstregen, og med bare fire point i sæsonens første 13 kampe skal der et lille mirakel til, hvis holdet skal overleve.

Det kræver først og fremmest, at der i truppen er tro på, at det kan lade sig gøre, og fredag tankede holdet da også selvtillid, da man mødte Fremad Amager i en testkamp. Her vandt de Kongeblå med 4-1.

Lyngby Boldklub kom foran 1-0 i første halvleg på et mål af Christian "Greko" Jakobsen, inden Kasper Enghardt gjorde det til 2-0.

Fremad Amager fik udlignet til 1-2, inden Jens Martin Gammelby på et straffespark bragte Lyngby Boldklub på 3-1. Casper Kaarsbo gjorde det til 4-1.

Kampen blev i øvrigt spillet over tre halvlege, så der var masser af minutter i benene til spillerne, og de to sidste scoringer i 4-1 sejren kom i 3. halvleg.

Lyngby har to testkampe tilbage - en den 26. januar og en den 27. januar. Man må formode, at det roteres, så alle mand i truppen får minutter.

Klubben indleder Superliga-foråret med en udekamp mod OB.