• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Svær tid bliver ved: Bjelland udgik i reservekamp

Foto: Getty Images

FC Københavns Andreas Bjelland gik tidligt fra banen i reserveholdskampen mod HB Køge.

Af Oliver Okstrøm

FC København spillede tirsdag en kamp med klubbens reservehold mod HB Køge. Her var spillere som Sten Grytebust, Lukas Lerager og Kamil Wilczek med. Det samme var også Andreas Bjelland, som dog måtte udgå før tid.

Det var dog ikke det eneste, som gik skævt for københavnerklubben, da det også endte med et nederlag på 0-1 til 1. divisionsmandskabet. I forhold til Bjelland understreges det dog, at der ikke er tale om noget alvorligt.

- Bjelland udgik dog allerede kort før pausen, men vist mest for at tage "noget" i opløbet, og ikke fordi han var skadet, lyder det på FC Københavns hjemmeside i deres gennemgang af opgøret.

Tidligere i midterforsvarerens karriere har skader før været et problem for ham, og i denne sæson har han siddet ude i en længere periode, hvorfor det er blevet til meget begrænset med spilletid for den tidligere landsholdsspiller.

Bjelland har også fået hård konkurrence om pladserne på FCK-holdet, hvor både Nicolai Boilesen, Victor Nelsson og Mathias 'Zanka' Jørgensen kan blive valgt af cheftræner Jess Thorup til de centrale poster i forsvaret. Det er da også kun blevet til én kamp i Superligaen på denne side af vinterpausen for Bjelland.

Det er ikke blevet uddybet hvad det omtalte 'noget' fra reserveholdskampen er.

Bjelland selv havde tidligere på sæsonen ikke de store udsigter til at få den store FCK-sæson, da Ståle Solbakken var manager i klubben. Det har spilleren selv åbnet op for. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus