Video : Tipsbladet
Superliga

Svær tid for Brøndby-stjerne: Det er ubarmhjertigt

Efter en lidt svær afslutning på efterårssæsonen fik Ohi Omoijuanfo den bedst tænkelige start på foråret, da nordmanden blev matchvinder mod FC Midtjylland. Cheftræner Jesper Sørensen kan sagtens forstå, hvis Omoijuanfo har været frustreret i løbet af vinterpausen.

BRØNDBY (Tipsbladet): Hans debutsæson i Brøndby IF var en kæmpe succes, men i efteråret kæmpede Ohi Omoijuanfo en smule mere med det. 

Den norske angriber måtte i slutningen af efteråret tage plads på bænken i flere kampe, og efter søndagens 1-0-sejr over FC Midtjylland erkendte Omoijuanfo overfor Viaplay, at det havde været svært at skulle kæmpe sig tilbage på holdet, efter at han i sidste sæson var stensikker starter. 

Jeg går ikke op i, om de er helte eller skurke. Det findes ikke for mig.

Jesper Sørensen
Cheftræner, Brøndby IF

Ohi Omoijuanfo fejrede søndagens sejrsmål på lidt afdæmpet vis, og ifølge cheftræner Jesper Sørensen er der ikke noget at sige til det, hvis den 30-årige angriber har været en smule frustreret henover vinteren. 

- Jamen, det er en udfordring, når rigtigt dygtige spillere, som har spillet store roller og spiller store roller, pludselig står med en anden rolle end den, de har været vant til. Det er bare hårdt. Elitesport og fodbold er ubarmhjertigt. Længere er den sådan set ikke, siger Jesper Sørensen og fortsætter: 

- Du kan være den helt store helt den ene dag, og den næste kan du være den store skurk, som mange kaldte ham i Aarhus (efter 2-0-nederlaget til AGF i pokalturneringen i december, hvor Omoijuanfo blev udskiftet i pausen, red.). 

På trods af Ohi Omoijuanfos mindre sikre rolle som starter er Jesper Sørensen dog ikke i tvivl om, at den norske angriber stadig har masser at bidrage med på Brøndbys hold. 

- Jeg går ikke op i, om de er helte eller skurke. Det findes ikke for mig. Vi arbejder på at blive dygtigere, og Ohi er en god spiller. Vi ved, hvad han bidrage med, og han spillede en rigtig god kamp forleden dag.

- Og så er der også gode alternativer, som også gerne vil ind og spille. Det er sådan, det skal være.

Ohi Omoijuanfo har i denne sæson scoret seks mål i 18 Superliga-kampe.