• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Svensk toptalent spottet i DK: Besøger denne klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Svensk stortalent har været til prøvetræning i dansk klub.

Af Kenneth Jensen

Han er bare 16 år, men allerede fast mand i klubben Brommapojkarna, og ifølge det danske medie Herning Folkeblad er der stor interesse for Lucas Bergvall fra den danske fodboldklub FC Midtjylland.

I sidste uge kom det frem i FotbollDirekt, at FC Midtjylland var interesseret i den 16-årige midtbanespiller, der også har bejlere i klubber som PSV og AS Monaco, og nu føjer Herning Folkeblad altså til den historie ved at fortælle, at midtbanemanden har tilbragt denne uge i klubben.

Avisen skriver, at spilleren mandag blev set i Billund Lufthavn, hvor han blev hentet af en FCM-medarbejder, og at han også er set i bybilledet i Herning.

Lucas Bergvall er blevet spået en stor fremtid, og det er planen, at midtbanemanden skal sælges i det kommende transfervindue, da han blot har et år igen af sin aftale på det tidspunkt.

Brommapojkarna bliver dog presset på prisen for en klub, der også har vist interesse for spilleren, er svenske Djurgården, og de vil betale mellem 2,7 og 3,4 millioner kroner, skriver FotbollDirekt. Lucas Bergvalls klub kræver dog et større beløb for at sælge, også selv om han har en kontrakt, der snart nærmer sig udløb.

Til avisen afviser FC Midtjylland at kommentere oplysningen om, at klubben er interesseret i Lucas Bergvall.