Video : Tipsbladet
Superliga

Sviner til Superliga-klub: Det er uhørt dårligt

Peter Sørensen stikker til OB og den udvikling, klubben har været igennem de seneste mange år.

Et enkelt point fik OB fredag aften tilkæmpet sig i Randers, men trods den på papiret ganske opløftende oplevelse, befinder fynboerne sig fortsat i en meget svær situation.

Der er blot tre point ned til Vejle under nedrykningsstregen, og Peter Sørensen er forundret over, at det har kunnet gå så galt for OB. Det siger han i Onside.

- Jeg synes, det er stærkt bekymrende. Jeg synes, det er et nyt bundniveau efter en lang, lang række elendige sæsoner, hvor de har underpræsteret - med en enkelt undtagelse siden 10/11-sæsonen. Men i år er de nærmere nedrykning end nogensinde, og det er uhørt dårligt. Kun i 97/98-sæsonen er man lige så ringe.

- Man skal huske på, at de har et dobbelt så stort budget at lege med som de medkombattanter, de har i bunden af Superligaen. Det er simpelthen uhørt dårligt.

Kenneth Emil Petersen bakker op og kritiserer klubben for den måde, man har forvaltet sine penge.

- Hvor har de brugt de penge dårligt. Det må jeg bare sige. Hvis jeg var OB-fan og kiggede ned over den liste af spillere, de har... Hvem i alverden er det, de skal sætte deres lid til?  Jeg er med på, der er en Al-Hajj, som leverer godt, men ellers har jeg godt nok svært ved at finde lyspunkter i den her OB-trup.

OB får i næste spillerunde besøg af Hvidovre.