• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Tankpasser blæst omkuld af FC København

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

En helt almindelig aftenvagt på Circle K i Knudstrup for tankpasseren Kasper Kristensen blev centrum for FC Københavns mesterskabsfest.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Mandag aften var ikke som alle andre arbejdsdage for tankpasseren Kasper Kristensen.

Her passede han Circle K i Knudstrup godt 20 kilometer syd for Viborg, da hvad han håbede blev en stille aften, endte i et inferno af jublende fans og spillere fra FC København i den lille butik på Aalborgvej 29.

Klokken lidt over otte mandag aften vandt FC København det danske mesterskab i en bus på vej hjem fra sejren over Viborg FF. Det gjorde de, efter Brøndby rundbarberede københavnernes nærmeste rivaler fra FC Nordsjælland, så de med én spillerunde igen ikke længere kan indhente FCK.

Derfra fik Kasper Kristensen rygende travlt, da FCK på hans første lukkevagt skulle fejre mesterskabet på parkeringspladsen ude foran Circle K for derefter at plyndre butikken.

- Spillerne købte en masse øl og fansene tog sig af maden. Spillerne købte fem rammer med 18 øl i og ni sixpacks, og så stod Cornelius der som bæremanden, siger Kasper Kristensen til Tipsbladet.


FC København-spillerne fejrer mesterskabet på parkeringspladsen foran Circkle K i Knudstrup (Foto: Lars Rønbøg).

Kasper Kristensen går egentlig ikke så meget op i fodbold, så da de første FCK-fans var forbi ved syvtiden, troede han faktisk, at stormen var reddet af. 

Hurtigt kom han på andre tanker.

- Jeg nåede lige at tænke, at det her bliver noget af en aftenvagt. Jeg havde regnet med en lidt stille aften, og så kom der lige pludselig en masse mennesker og gav mig noget at lave.

- Det var både sjovt og ret udmattende til sidst, da der var rigtig meget at lave i de to timer, som de var her.

Kasper Kristensen, der til dagligt passer sit studie i Viborg, mens han bor i landsbyen Thorning en halv time i tog fra Domkirkebyen, har til trods for sit beskedne kendskab til fodbold fået mulighed for at snakke en hel del om det populære boldspil.

- Folk i byen er kommet hen for at spørge, om det var mig, der betjente dem. Nu har jeg også nogle venner, der bor i København, som har spurgt, om det var mig, siger Kasper Kristensen, der også fortæller, at vennerne gerne vil vide, hvad og hvor meget FCK-spillerne købte til hjemturen.

Da Kasper Kristensen tog afsked med FC København trillede bussen lystigt fra Circle K i Knudstrup til Frederiksberg Rådhus, som var dækket op til fest. Flere tusinde fans stod klar foran rådhuset til at tage imod deres helte med tilråb og fyrværkeri.

På søndag skal mesterskabet endnu engang fejres i Parken, hvor man spiller sæsonens sidste fodboldkamp. Det er allerede på programmet, at de famøse badedyr, som symboliserer et FCK-mesterskab, bliver sendt i luften i løbet af kampen.

Herunder kan du se FC København-spillerne fejre mesterskabet på parkeringspladsen ude foran denne uges mest omtalte Circle K.