Video : Tipsbladet
Superliga

Thomas Thomasberg utilfreds med dommerkendelse: Det er en skandale

Thomas Thomasberg var langt fra tilfreds med situationen med dommernes kendelser i kampen mandag aften.

Se situationen i videoen øverst i artiklen.

Det sluttede dramatisk, da Randers FC gæstede FC Nordsjælland mandag aften i Superligaen.

I det 84. minut fik indskiftede Jonathan Amon nemlig sikret værterne sejren. Men forinden havde Randers FC sendt bolden i mål i en situation, hvor dommeren dog fløjtede for offside, før spillet var færdigafviklet. Dermed endte målet ikke med at tælle, selvom de efterfølgende tv-billeder viste, at Bassala Sambou formentlig var onside. 

Med VAR skal der ellers først fløjtes, efter at spillet er færdigafviklet, og derfor var frustationer tydelige i Randers-lejren, hvor træner Thomas Thomasberg og sportsdirektør Søren Pedersen efter kampen gik ind på banen for at tale med dommerne.

Læs også:Bedst og værst: Johan Djourou ligner allerede en gevinst for FC Nordsjælland

Da Thomas Thomasberg talte med TV3 Sport efter kampen, var han stadig ikke glad for dommernes præstation. 

- Det er selvfølglig klart, at jeg bliver meget utilfreds. Vi sidder på et møde inden og får de her regler forklaret, hvor vi skal spille, indtil situationen er afviklet, fordi er der den mindste tvivl, skal man lade den køre videre. Det må vi så konstatere, at nu to eller tre gange i dag er vi rigtig irriterede over, at det ikke sker.

- Der er ingen grund til det. Hvorfor kan man ikke lige så godt lade den køre videre? Det drejer sig om halvandet eller to sekunder. Det er vi vildt skuffede over. Jeg er sgu ked af det på mine spilleres vegne, de kæmper røven ud af bukserne i dag. Vi var ikke farlige nok i første halvleg, men i anden halvleg lå der lige så meget en sejr i vente til os, og derfor er vi brandærgerlige over det her, fordi det her havde nok gjort, at vores muligheder for at vinde havde været store, siger Thomas Thomasberg til TV3 Sport efter kampen.

Randers-træneren kalder sågar dommerens kendelser en katastrofe.

- Det har jo afgørende betydning for kampen. Det er jo derfor, vi har VAR. De skal gå ind bagefter og retfærdiggøre, om der er mål eller offside i de her situationer. Og så vælger de at afvikle dem inden. Det er en skandale, lyder det fra Thomas Thomasberg.

Thomas Thomasberg og co. har efter kampen blot fire point efter fem kampe og er nummer otte i Superligaen. På syvendeplads er FC Nordsjælland med tre point mere. I næste spillerunde skal Randers FC møde Superligaens nummer fire, SønderjyskE, på hjemmebanen i Randers.

Læs også:Har dømt store danske triumfer: Portugiser fløjter FCM i Champions League

Læs også:Tøfting revser William Kvist: Han står og drikker kaffe midt i det hele

Læs også:FCN-spiller fik comeback efter 13 måneder: Jeg er bare så glad for tiden