• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Thorup om FCK-spiller: Han er da ramt i øjeblikket

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Pierre Bengtsson går igennem en vanskelig periode i FC København.

Af Ole Hoffskov

Pierre Bengtsson var i foråret udlejet til Vejle Boldklub, så spillede han lige lidt EM for Sverige, og nu er han langt fra holdet i FC København, hvor han i sin seneste optræden blev flået ud efter 27 minutter i pokalfiaskoen mod Nykøbing FC.

Ja, det har på mange måder været et specielt år for den 33-årige venstre back, og EM-deltagelsen i sommer var et stort højdepunkt i karrieren, men lige nu er der ikke meget at juble over for Pierre Bengtsson, der er blevet parkeret på bænken af en fremadstormende Victor Kristiansen.

De få chancer, Bengtsson har fået i FC København i denne sæson, har han ikke grebet, og derfor synes der lige nu at være lang vej til spilletid for svenskeren.

- Han er da helt sikkert ramt i øjeblikket, men han kan også se, at Victor har gjort det godt. Pierre vidste godt før sæsonen, at vi ville satse på Victor, men vi vidste ikke, hvor meget stabilitet der ville være i ham, siger Jess Thorup til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Det har Pierre været afklaret omkring, men han har helt sikkert ikke fået de minutter, han havde ønsket. Han skal vise sig frem til træning og i reserveholdskampe og vise, at han er klar, hvis vi får brug for ham.

33-årige Pierre Bengtsson har blot fået tre korte indhop i Superligaen i denne sæson, og i Europa er han blot startet inde en enkelt gang - i returkampen mod Torpedo Zhodino i kvalifikationen til Conference League.

Svenskeren har kontraktudløb i FC København efter denne sæson. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020