Superliga Ole Hoffskov

- Thorup risikerer fyring ved nederlag mod AaB

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det kan ende med en fyreseddel til Jess Thorup, hvis FC København ikke vinder over AaB. Det mener fodboldekspert Stig Tøfting.

Af Ole Hoffskov

Jess Thorup risikerer en fyring, hvis FC København ikke vinder søndagens udekamp mod AaB. Det vurderer fodboldekspert Stig Tøfting i en klumme i Ekstra Bladet.

Opgøret mod AaB er en direkte kamp om at overvintre på andenpladsen i Superligaen efter FC Midtjylland, og den kan løverne sikre med en uafgjort. Omvendt kan holdet også ryge helt ned som nummer fire, hvis de taber til AaB, og Randers FC besejrer Brøndby. Det kan efterlade FCK i en situation, hvor der er hele syv point op til FCM, hvis ulvene som ventet slår Vejle mandag aften.

Der er altså tale om lidt af en skæbnekamp for Jess Thorup, mener Stig Tøfting.

-  Projektet under Jess Thorup virker ekstremt skrøbeligt, hvilket pointhøsten også viser. FC Midtjylland har sendt flere invitationer til guldfesten, men FCK har ikke orket at svare. Læg så dertil det håbløse 0-3-nederlag i pokalen mod Nykøbing oven i vægtskålen.

- Så er min påstand, at hvis københavnerne taber i Aalborg og dermed ligger efter AaB i tabellen, så risikerer Jess Thorup at få en fyreseddel i adventsgave, skriver Stig Tøfting i Ekstra Bladet.

FC København er hårdt presset på mandskab forud for AaB-kampen, hvor Jess Thorup kan notere sig ikke færre end ni afbud - læs mere her.

Der er kampstart klokken 18.00.