• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Thorup om Fischer-fravalg: Ikke et personopgør

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Jess Thorup mener ikke, at fravalget af Viktor Fischer til torsdagens europæiske opgør er en ydmygelse af ham.

Af Jacob Quvang

Selv om FC København har en 4-1 sejr i hånden, når de torsdag aften møder Torpedo-BelAz Zhodino i Conference League, så kommer Viktor Fischer ikke i aktion. Han er nemlig ikke udtaget til den 23-mands trup, som er rejst til Rusland, og det på trods af at alt nærmest skal gå galt, hvis ikke FC København skal gå videre. 

FCK-cheftræner Jess Thorup afviser dog, at der er tale om en ydmygelse af FCK-spilleren, som også var vraget i weekendens Superliga-kamp mod Silkeborg.

- Jeg kan ikke se det (at det er en ydmygelse, red.). Det har intet med ydmygelse eller noget andet at gøre. Det er ganske simpelt. Det sker i fodbold, når man ikke rammer niveauet, jamen så er man ikke i en trup i FC København. Andet er der ikke i det.

- Jeg har fuld forståelse for fansene, for Viktor er et ikon for klubben, og han har gjort en masse fantastiske ting for klubben. Men lige nu er han der rent fodboldmæssigt i forhold til niveauet, hvor jeg vælger at se til en anden side, og det er vores forbandede pligt hurtigst muligt at få Viktor tilbage på det niveau, vi ved, han har haft, men det er ved at være et stykke tid siden. Det tror jeg, vi alle kan blive enige om, siger Jess Thorup i et interview med Discovery

Jess Thorup afviser også, at der er tale om et personopgør mellem de to. 

- Jeg har haft en god snak med Viktor omkring situationen, og den har ikke for mig ændret sig.

- Det handler jo ikke om Viktor og mig, men om Viktors niveau. Det her er jo ikke et personopgør mellem nogen som helst. Det er et niveau i forhodl til en spiller, der har gjort, at han ikke er god nok til at være med i den trup, vi er i gang med, forklarer Jess Thorup.

FCK-cheftræneren vil heller ikke svare på, om Viktor Fischer er på vej væk fra klubben. Her henviser han i stedet til klubbens sportschef Peter Christiansen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020