Dansk topklub vil have Sundsvall-midterforsvarer
2016-01-14 17:50
Alka Superliga

Den norske midtbanespiller Harmeet Singh tiltrækker sig interesse fra en dansk klub. Han var for år tilbage et emne i FC København.

Den danske Superliga kan blive en norsk profil rigere i løbet af det igangværende transfervindue. Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger viser en dansk klub konkret interesse for den 25-årige midtbanespiller Harmeet Singh, der i 2015 tørnede ud for Molde.

Ved årsskiftet udløb Singhs kontrakt med Molde, og han er nu på jagt efter en ny klub. Foruden en dansk klub tiltrækker nordmanden sig også interesse fra den tyrkiske storklub Galatasaray, der ser Harmeet Singh som en fin tilføjelse til truppen – især med tanke på, at han kan erhverves kvit og frit.

Harmeet Singh er bedst på den defensive midtbane, og han var tidligere en spiller, man havde meget store forventninger til i Norge. Disse har han haft svært ved at indfri, og han kan blandt andet skrive et kikset ophold i Feyenoord på CV'et.

Det er uvist, hvilken dansk klub der bejler til Harmeet Singh, men helt tilbage i 2010 var han et brandvarmt emne i FC København. Ståle Solbakken talte meget varmt om den dengang 19-årige nordmand, og Singh havde ligeledes et godt øje til FCK.

- Det er en god klub, og hvilken som helst fodboldspiller kunne tænke sig at spille der, sagde Harmeet Singh i 2010 til BT.

Med tanke på, hvor godt besat FC København er på den centrale midtbane, hvor både Daniel Amartey, Thomas Delaney, Youssef Toutouh og William Kvist huserer, er det dog næppe Ståle Solbakken og co., der har snøren ude denne gang.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Harmeet Singhs agent, Jim Solbakken.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO