Video : Tipsbladet
Superliga

Tingager om Cho-duel: Kan vise hvad man kan dér

Frederik Tingager har desuden planer om at drille midtjyderne på søndag.

Når AGF på søndag skal møde FC Midtjylland hjemme på Ceres Park, så det en kamp mellem to klubbre, som kom haltende fra land, da Superligaen blev sparket i gang igen. AGF spillede en urytmisk omgang af en 0-0-kamp mod Vejle, mens FCM trods et langt overtal tabte med 0-1 til Brøndby.

Der er dog tale om to hold, som stiler efter en hel del i den her sæson, og aarhusianernes forsvarsspiller Frederik Tingager ser da også FCM-mandskabet som en 'indiskutabelt dygtig modstander, som går efter guldet. Det fortæller han i et interview med Tipsbladet.

Han mener dog, at de godt kan lave rav i den i opgøret.

- De har store ambitioner, og de har et rigtig, rigtig dygtigt hold, så vi har selvfølgelig kæmpe stor respekt for dem, men samtidig har vi også en tro på os selv og på, at vi kan gå ind og drille dem. Det har vi vist før, siger han og fortsætter:

- Med Aarhus i ryggen på Ceres Park, så har vi i hvert fald vist, at vi er mere end dygtige nok til at spille op med de bedste hold, så det skal vi have fundet frem igen. Og vi skal have fundet tro på tingene og noget mere angrebsivrigt frem, lyder det fra Tingager

Selv skal han spille overfor midtjydernes Cho Gue-sung, som han ser som en af de bedste angribere i ligaen.

- Det siger sig selv. Han er jo spiller for det sydkoreanske landshold og en rigtig stærk spiller, der kan lidt af det hele: Være med i det opbyggende og være en god afslutter, så det er selvfølgelig en spiller, man respekterer. Men det føler jeg, at man skal gøre i hele ligaen, forklarer AGF-profilen.

Han understreger endvidere, at det plejer at være sjove kampe, når de møder FCM, der kommer med mange individualister.

- Det er der, hvor man bliver sat på prøve, og det er der, hvor man kan vise, at man kan duellere med de bedste spillere, fortæller Frederik Tingager.

Endvidere bemærker 'Tingair', at opgøret nærmest er en sekspoints-kamp, hvor det handler om, at hvis de gerne vil have noget at spille for i resten af sæsonen, så skal de have de tre point med fra kampen - og så skal indsatsen fra mandagens VB-kamp forbedres. Særligt angrebsspillet.

- Det var ikke-eksisterende, kan vi godt sige. Det ved vi jo også godt. Der er ingen på det her hold, der sidder inde i omklædningsrummet og tror, at vi spiller sprudlende fodbold. Nogle gange rammer man ikke dagen, og det er helt sikkert noget, som vi skal arbejde på, fastslår Tingager.

Kampen mellem AGF og FC Midtjylland spilles søndag klokken 18.