• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Tingager tissede blod i pausen: Nægtede at opgive min drøm

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Frederik Tingager tissede blod i pausen mod Brøndby, men han nægtede at lade en af sine store barndomsdrømme gå i vasken.

Af Ole Hoffskov

Frederik Tingager er lavet af noget særligt.

I søndags, da OB mødte Brøndby IF på hjemmebane, stødte den høje forsvarsspiller sammen med Teemu Pukki og Sten Grytebust og fik et alvorligt slag på nyren. Tingager rejste sig imidlertid op, bed smerterne i sig og fuldførte de sidste 80 minutter af kampen

Det betaler han stadig prisen for.

- Det går bedre nu, men det var et ordentligt slag, jeg fik, og klart noget af det værste, jeg nogensinde har prøvet. Jeg var sikker på, at jeg havde brækket et eller andet, men heldigvis var der ikke noget. Jeg tissede blod i pausen og var opmærksom på, at jeg skulle på sygehuset, hvis det fortsatte, fortæller Frederik Tingager til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Mandag morgen tissede jeg ikke blod, og så troede jeg bare, jeg var øm, men om aftenen tissede jeg blod igen og blev indlagt rimeligt hurtigt. Heldigvis viste undersøgelserne, at der ikke var noget, så det var positivt. Nu føler jeg bare, at jeg har sidestik, når jeg går.

Han melder sig klar til morgendagens kamp mod Silkeborg IF.

- Der er ikke noget farligt i at spille, det handler bare om at holde smerterne ud. Og hvis jeg kan spille 80 minutter mod Brøndby, kan jeg nok også i morgen. Jeg har som udgangspunkt meldt mig klar til Silkeborg-kampen, siger Tingager, der også lige fik et vrid i anklen ved torsdagens træning i OB.

Da forsvarsspilleren sank i græsset efter sammenstødet og blev tilset af OB's læge, blev der i første omgang markeret udskiftning til bænken. Frederik Tingager valgte dog at bide smerterne i sig.

- Da jeg lå på græsset, følte jeg, at jeg ikke kunne spille videre, og det sagde jeg også til lægen, men så gik der lidt tid, og jeg fik det okay igen. Derfor meddelte jeg lægen, at jeg ville spille, hvis der ikke var noget brækket, siger Tingager.

Du havde smerter i nyren, og du tissede blod i pausen - hvorfor ikke lade sig udskifte i stedet for at gamble med helbredet?

- Det er utrolig svært at lade sig udskifte i sådan en kulisse og foran så mange OB-fans. Det rørte mig, og det var noget, jeg havde drømt om, siden jeg var helt lille. Når muligheden så byder sig, skal den ikke forgå. Derfor kæmpede jeg mig igennem 80 minutter, lyder det fra OB-profilen.

Opgøret mod Brøndby IF endte 1-1 og var præget af, at målscorer Izunna Uzochukwu fik et tidligt rødt kort. Frederik Tingager er tilfreds med det ene point efter omstændighederne.

- Vi startede som lyn og torden og var gode de første 10 minutter, men så ændrede det selvfølgelig kampen, at vi fik en mand smidt ud. Hvis der er en modstander, man ikke vil være i undertal mod, så er det Brøndby med deres mange dygtige boldspillere. Derfor blev det en kamp, vi forsvarede hjem, men vi fik vist, at vi var gode defensivt og organisatorisk, slutter Frederik Tingager.

OB møder Silkeborg IF på udebane i morgen aften. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020