• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Tipsbladets dom: Alt lykkes jo for ham!

Foto: Getty Images

Tipsbladet zoomer ind på kampen mellem Hvidovre IF og Brøndby IF.

Af Victor Risager

Hvidovre IF - Brøndby IF 0-3 (0-1)
0-1, Marko Divkovic (10.)
0-2, Mathias Kvistgaarden (50.)
0-3, Yuito Suzuki (87.)

Kampens bedste
Hvidovre IF

Hvidovre IF mødte for alvor overmagten, og der var ganske få spillere, der fik vist deres kvaliteter frem søndag. En af dem var Filip Djukic, der trods alt fik disket op med et par fine redninger, selvom han også indkasserede tre scoringer. Christian "Greko" Jakobsen gjorde også nogle fine ting. 

Brøndby IF
Marko Divkovic! Det er blevet sagt 1.000 gange de seneste uger, men fortjener at blive gentaget: Hvor fungerer det bare godt med ham på venstre wingback. Han scorede et drømmemål mod Hvidovre, lagde op til en scoring og leverede derudover også en lækker tunnel efter en halv time. Generelt er Marko Divkovic bare en mand, der sprutter af selvtillid i øjeblikket. Og med god grund. Stort set alt lykkes for ham.

Kampens værste
Som nævnt var Hvidovre rigtig dårligt kørende i størstedelen af kampen, og deres præstation i særligt første halvleg fortjener at blive nævnt.

På den anden side stod Brøndb-profilen Jacob Rasmussen også for en stor fejl, der dog ikke blev afgørende. Han lod bolden trille forbi ham efter et indkast, men han havde tilsyneladende ikke bemærket, at Hvidovres Christian “Greko” Jakobsen så stod klar til at modtage bolden i Brøndby-feltet. Det gjorde han så og sparkede på mål, men - heldigvis for Rasmussen - endte “Grekos” afslutning i sidenettet. 

Kampens detalje
Han er ikke den højeste spiller, Mathias Kvistgaarden, men han formår alligevel at være farlig i hovedspillet. Mod Hvidovre scorede han med et hovedstød efter et hjørnespark, og dermed har han fortsat kun scoret med hovedet i den indeværende sæson. Mod Randers FC og Lyngby Boldklub scorede den 21-årige målræv nemlig også med hovedet.